Nejnovější recenze ze sekce Fitness rukavice
Nesedí velikost i přesto, že jsem se řídila velikostní tabulkou obchodu. Celé provedení je dost slabé. Rukavice vypadají jak kdyby stály 5 korun ... uvnitř je duté vlákno.
cena odpovídá kvalitě
- Rukavice jako takové mají hezké provedení.
- Bohužel velikost xs byla opravdu velká a proto jsem zboží vrátila, tímto by se materiál krčil a spíše by překážel. XS bych řekla, že odpovídá na menší M.
Kdyby velikostně odpovídali, určitě bych si rukavice nechala - škoda.
- Skvele padnou, vyborne zpevneni zapesti
Vyborny pomer cena/kvalita
Spokojenost
- rychlejší nasazení než klasické bandáže
Chtěla jsem lepší bandáže za dobrou cenu a tento produkt mi to splnil.
Neokoukané
Omotávka dobře fixuje zápěstí
Dobře padnou
- komfortní rukavice s delšími prsty
- omotávka zápěstí, tu jsem nechtěl, není poznat z fotky, suchý zip špatně umístěný, nejde dopnout
dobré rukavice za ty peníze.. omotávku ustřihnu
- Suchy zip
- Konfekcni velikost mam M a pasek XS, mohl by byt jeste mensi pro uplne dotazeni na maximum
Doporucuji brat si mensi velikost, jinak dela skvelou oporu
super rukavice
- Kvalitní zpracování, hezky sedí.
Kvalitní rukavice za příznivou cenu.
- Kvalitní zpracování, pěkný design, hezky sedí.
Kvalitní zboží za dobrou cenu.
- hezké
- asi mají jinak velikosti než jiní výrobci...jsou menší ikdyž jsem si objednala velikost kterou jinak běžně nosím u všech rukavic
ok
- levné, dobře sedí
celková spokojenost
- Skvele padnou, vzhled, pevna omotavka zapesti
- vydrz-mam spotrebu tak 3 pary za rok a to je dojizdim na krev. Drive drzely rukavice dele, nyni se zacinaji drive parat a trhat. Nicmene i kdyz se rukavice trhaji, na kvalitu cviceni to vliv nema. Jedna se o drobne svy a sem tam prodrenou dlan.
Jine rukavice nepouzivam. Vzhledem k problemum se zapestim velmi ocenuji dostatecne dlouhou i pevnou omotavku zapesti. Prijemne padnou na ruku kdyz si po jednom nebo dvou cviceni"sednou" a fajn je i odmekcena cast dlane. Navic hezky vypadaji. Az na horsi zivotnost mohu jen doporucit.
PS: pokud mozno rukavice neprat ;-)
nemam zadne vyhrady
- Tyto rukavice kupujeme řadu let. V tomto případě musím říct, že, materiál je oproti dřívějšku dost ošizený. Hlavně omotávka je dost slaboučká.
Nedopuručuji.
- Měkké polstrování dlaně, silné stažení zápěstí.
Doporučuji nejen pro začátečníky, kvalitní fitness rukavice za skvělou cenu.
Jen doporučuji.. Za tu cenu nemají chybu :)
- ve skutečnosti vypadaly ještě lépe než na obrázku, materiál super a jako dárek se moc líbily ;-)
Zobrazuji 461 - 480 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 23 [ 24 ] 25 Další »