Nejnovější recenze ze sekce Fitness rukavice
- Dokonale propracované.
100% spokokojenost.
Jsem spokojena
- kvalitní a příjemný materiál
- lycra na vrchní části - díky tomu rukavice perfektně sedí
Koupil jsem rukavic více a bohužel každá je tak trošku originál (na některé volnější palec, na jiné zase jeden prst kratší než ostatní, ...) ale rukavice se velice rychle přizpůsobí a po chvíli nošení ani člověk neví, že na rukou nějaké rukavice má. Velice příjemná, měkká a přitom odolná kůže na dlani s relativně tenkým polstrováním, ale to mě vyhovuje. Ideální i na kolo.
- nové, jsou fakt super
- zpevní zápěstí
- měkká výztuž na dlani docela odolná, předešlé odešli právě na tomto místě. V této oblasti 1*
- tak po půl roce používání (a to jsem ve fitku tak 3-4x do týdne) se ta super kvalitní kůže mezi palcem a ukazovákem trhá.
- Což se mi u starých rukavic nestalo, ale zase se prodrali na dlani. Což je větší prů..r
Po vyzkoušení si nemyslím, že jsou rukavice určené pro profesionální sportovce a intenzivní cvičení. To by vydrželi tak na pár měsíců.
Pro běžného uživatele dostačující.
Na fotce vypadají rukavice velice pěkně, ale skutečnost je bohužel úplně jiná :(
- dokonalé
jiné nepoužívám
- Materiál
Pohodlné, dobře plní svou funkci.
Spokojenost
perfektní
Super rukavice za super cenu .
- Kvalita
Zpevní zápěstí a chrání před abrazivitou činkových tyčí měkkým polstrováním dlaně
- .
- .
- Kvalitní zpracování
Kvalitní zpracování, snad nějaký čas vydrží.
- Skvěle padne na ruku
- Super grip
- Výztuha na zápěstí
Zatím nejlepší rukavice co jsem měl na ruce (a že jich bylo hodně)
- není
doporučuji
- výborný
výborný
- Pěkná barva
- Příjemný materiál
- Dobré zapínání
- Pohodlné
- část látky u palce je více volnější
- Škoda že není i verze černé kůže ve spod
Jsem s rukavicemi spokojená, sedí mi a nikde netlačí ani nedřou. Barva je stylová.
Dlouhá výdrž bez zvláštní péče.
- jistina zápěstí
- odvětrávání
- vzhled
- těsné spoje mezi prošíváním a kůží v prostoru kořenu palce ... nevím, zdali časem nepovolí
Pro orchranu zápěstí dobré
Zobrazuji 481 - 500 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 23 24 [ 25 ]