Nejnovější recenze ze sekce Fitness rukavice
- Perfektně sedí
- Měkké, kožené, dobře větrané
- Prostě rukavice, není nad přímý kontakt s činkou
- dobré a pevné
- Rukavice tyhle znacky me jeste nikdy nezaklamaly
- mám ho poprvé
- Dobré zpracování, dobrá cena.
- Skvely material
- Zadne nejsou
Příjemný materiál :)
- Hezké provedení hezky sedí
- Musela jsem měnit za větší velikost.. Při běžné vel XL seděli rukavice vel XXL
Jediné co mě mrzí že jsem nakonec musela vyměnit za větší velikost... Vrácení bylo zdarma jen to celý proces trochu prodloužilo..
Všechno v nejlepším pořádku, děkuji
- s rukavicemi jsem byla moc spokojená (oba předchozí páry vydržely přes 2 roky), ale minule zakoupený pár jsme po 4 použití reklamovala - praskl postranní šev a lezla z toho bílá vycpávka, proto jsem s novým párem v hodnocení opatrnější
- pohodlné
Rukavice mne pomahaj,velmi dobre se pohybovat na inva.Voziku.
Manžel byl nadšený
- Omotávky kolem zápěstí = větší jistota.
ANO
Užila jsem si jen krůtí jerky, ostatní jsou dárky pro někoho jiného.
Příjemný materiál,dobře sedí na ruce
- Aktivne cvicim ve fitku pres 16 let a tohle jsou jedine rukavice, ktere prezily vice jak 2 roky pri cviceni s frekvenci (vetsinou) obden na strednich vahach (mam pod 80 kg, tak toho zase tolik neutahnu).
- Po 4 letech cviceni bez zapachu.
- Dvojite prositi cerneho materialu na dlani smerem k prstum neni kvalitni a cvicenim ve fitku jsem ho pomerne rychle odtrhal, takze vystupky smerem k prstum se mi klopily nazpet do ruky.
- Na jedne z rukavic se mi roztrhla spodni polovina boku rukavice na malikove strane, opet bych to videl na nekvalitni siti, roztrhani ve vice mistech.
- Nekvalitni suchy zip, ktery neustoji vetsi namahu, takze po case se rukavice samy zacaly rozepinat.
- Pro me nepohodlne reseni zapinani sucheho zipu, ktere na obrazku neni videt - rukavici zapinate z obou stran, jsou tam dva pasky, ktere si musite na ruce narovnat.
- Nemaji zadny system pro snadne stazeni z ruky.
Kvuli reseni stredove casti rukavice bych je dal nedoporucil, ale budu je vyhazovat s pocitem, ze mi poslouzily dobre.
- Koupila jsem už potřetí během pár let
- pohodlné, vydrží
Zobrazuji 181 - 200 ze 500 recenzí « Předchozí 1...8 9 [ 10 ] 11 12...25 Další »