Nejnovější recenze ze sekce Fitness rukavice
- perfektně sedí a dobře se s nimi cvičí
- po týdnu používání zatím drží, uvidíme po delším čase
- Už jsem jedny měl a spokojenost
Tyto rukavice už jsem měl a proto když jsem je našel na netu tak jse neváhal a koupil.Sedí perfektně,úchopy činek v nich nebolí a něco tyto rukavice vydrží...doporučuji.
a
a
Pevné rukavice, které ve velikosti L na fest obejmou moji tlapu (znám muže s drobnější a jemnější rukou než mám já) a předejdou mozolům a bolestivému odírání kůže při cvičení. Jedinou nevýhodou je hodně tvrdá část se suchým zipsem na hřbetu dlaně. Při zapnutých rukavicích mi to omezuje hybnost zápěstí, takže na některé cviky je holt musím rozepínat.
Od trenéra jsem dostala typ na koupi tohoto zboží.
Věděla jsem tedy, po vyzkoušení osobně, do čeho jdu.
Super, zpevněné zápěstí, i dlaně méně otlačené a navíc dobře vypadají. Také mi skvěle padnou, objednala jsem menší a tak skvěle sedí.
- velmi nekvalitní výrobek, některé části vůbec nesešité k sobě. Musel jsem reklamovat.
- měkké polstrování
Poměr cena kvalita, spokojenost.
Kožené. Omotavka pevná, nikoliv pružná jako u většiny rukavic. Velikost odpovídá tabulce. Zatím je manzel spokojený.
- Rukavice jsou příjemné
- Fixace zápěstí
- Very High quality
- Fair Pricing
- Better description of size in website will help us to select size instead of guessing
- Kvalitní
- Levné
- Třeba brát o číslo menší velikost! Jsou hodně velké.
Chrání zapěstí
Perfektně padnou. Příjemné na nošení. Polstrování je funkční a nijak neomezuje. Za mě velká spokojenost i s designem. Nádhera...
kupujeme opakovaně
Celkově o.k. Překvapivě kvalitní zpracování. Na můj vkus zbytečně dlouhá omotávka a na dlaních bych snesl méně vyztužení a větší ohebnost (využívám primárně pro veslování).
- Používám je už dlouho a jedině tyto rukavice MADMAX. Pěkně sedí na ruce, jsou příjemné a pohodlné. Doporučuji
- dobře sedí
- toto jsou 3. rukavice v tomto provedení firmy - takže pro mě super
Zobrazuji 161 - 180 ze 500 recenzí « Předchozí 1...7 8 [ 9 ] 10 11...25 Další »